top of page

S T U D E R E N D E   T I L  M A R K E T  R E S E A R C H 

Vil du være stærk til at klæde danske  og internationale virksomheder på med forretningskritiske indsigter?

Vi søger lige nu en studenterhjælper, som kan hjælpe til i det daglige i forbindelse med vores arbejde med kompleks kommerciel kvantitativ dataanalyse.

Du vil have flere roller, men primært fungere som højrehånd for vores CEO og Research Executive med opgaver inden for udarbejdelse af skema, programmering af skema og datastrukturering, tabellering, rensning af data, indsigtsarbejde og rapport udarbejdelse. 

I T 'S  A  F A C T

Vi er et mindre men etableret og velrenommeret markedsanalysebureau, som leverer forretningskritiske indsigter og analyser for en bred vifte af kunder på det danske og internationale marked. Eks. B&O, Pandora, Red Barnet, Forbrugerrådet Tænk mv.

Vi arbejder med bl.a. segmenteringsstudier, konkurrentlandskaber, positioneringsstrategier og machine learning. Vi arbejder primært i SPSS, Excel, Power BI, power point og Alteryx og det er et plus, hvis du har hørt om ét af de programmer,  men det er ikke vigtigt, at du er en haj – det skal vi nok lære dig.

Men det er vigtigt, at du generelt har et nysgerrig mindset - og især er nysgerrig på forbrugeradfærd og market research, samt at du brænder for at udforske dataanalyseverden.

Til gengæld vil vi give dig fin løn, fleksibilitet, frihed, godt arbejdsmiljø i København og som højre hånd for vores Research Executive vil du få en unik mulighed for en stejl læringskurve inden for kvantitativ dataanalyse.

Send cv og ansøgning til jeanne@itsafact.dk

bottom of page